Om oss

Hoff & Knutson Transport AS


Hoff & Knutson Transport vart etablert og grunnlagt i 1991, då som no med eit tett samarbeid i lag med Tollpost Globe i Førde. Frå oppstarten var vi då ein lastebil og 1 varebil som tilbydde våre tenester til kundar rundt om i fylket.

Sidan den gang har vi vokse til å bli ein av dei leiande aktørane i fylket og flytta i 2006 inn i nytt og eige bygg på Hornnes i Førde. Selskapet disponerer rundt 45 bilar i alt frå små el bilar til store vogntog som går i trafikk for ulike aktører i og utanfor fylket. Vi er i dag over 40 medarbeidarar som løyser våre varierte og spennande oppdrag i selskapet. .
 
 

Firmaet i dag:

Vi har sjølvsagt utvikla oss gjennom vår levetid, men vårt fokuset på at både kundar og tilsette skal bli ivaretekne er framleis det samme.

I dag finn du oss fortsatt på Hornnes i flotte lokaler. Vi har daglege distribusjonsruter rundt i heile Sogn og Fjordane med over 40 daglege avgangar. For flytteoppdrag tek vi på oss oppdrag i heile Norge og i Skandinavia.

Vi har også faste avgangar med vogntog aust - vest kvar veke. Vi arbeidar for at alle våre kundar og kollegaer skal bli ivaretekne. Kontakt oss for ein hyggeleg prat eller om du har andre spørsmål om oss.